Pack Your Bags

Paul Major aka Top Dollar kjøper, selger og samler på musikk, og har visstnok en av verdens største platesamlinger. Jeg antar at den inneholder store mengder tungrock fra 60- og 70-tallet, garage, psykedelia og gammel blues.

blogEntryTopper


Artist: Endless Boogie (US)
Track: Pack Your Bags
Album: Full House Head / No Quarter / 2010
Photo: Top Dollar/Paul Major –
CC Flickr: Tony Proudfoot


I tillegg til musikk-dealinga spiller han gitar og skriker i Endless Boogie; en tung, psykedelisk fuzzrock-kvartett fra New York som har oppnådd høy rotasjon i mitt skranglete rocke-kranie de siste dagene.

I was a pretty quiet kid, very into science. Then—it was 1966, so I was about 11—I heard a fuzz guitar on the radio and… that was just it.


Bandet er kjent for å dra noen endesløse bluesrock-jams fulle av syre og møkk, og kan beskrives som Captain Beefheart møter ZZ Top møter Mudhoney! Formelen er like god som den er velprøvd, og virker fortsatt overraskende bra.
Låten jeg legger ut, Pack Your Bags, er en litt seig, repeterende blues med et herlig groove, og en ganske kort affære etter Endless Boogie’s målestokk, der den klokker inn på godt under ni minutter. Pack yer baaags!

Albumet Full House Head finner du her: iTunes Play.com
blog comments powered by Disqus