Joey Kneiser

Joey Kneiser er vokalist i rockebandet Glossary fra Murfreesboro, Tennessee. Et musikkollektiv med seks album på samvittigheten, som i øyeblikket opererer som en kvintett bestående av søsteren Kelly Kneiser, Bingham Barnes, Todd Beene og Eric Giles.

blogEntryTopper


Artist: Joey Kneiser (US)
Track: Adelina
Album: The All-Night Bedroom Revival / Last Chance Records / 2010
Photo: Joey Kneiser – CC Flickr:
Morgan Jones Johnston

Glossary er et alternativt countryband med røtter i heartland-rocken – slik vi kjenner den fra bl.a. John Mellencamp, Springsteen og Tom Petty, og er absolutt verdt å sjekke ut.
Men nå retter vi fokus mot herr Kneiser. En lyrisk trubadur, bandleder og låtskriver med et udiskutablet talent, og aktuell som soloartist med utgivelsen The All-Night Bedroom Revival. En varm og personlig debut-EP med ni historier om livet på bygda, smerte, kjærlighet og tap. Sparsommelig instrumentert, og mer neddempet og nakent enn Glossary, og i samme tradisjon som A.A. Bondy som jeg skrev om i mars 2010

Det beste i denne verden er gratis, sies det. Denne EP-en er i hvertfall helt gratis og kan lastes ned legalt med en Creative Commons-lisens> zip-fil 51MB
Åpningssporet Adelina, som jeg har valgt å legge ut her, er en liten smakebit.

Well, I was awakened to the sound of the wind's howl and moan. Layin' in a bed you once had called your own. Now I guess you were right, when you said, Can't say it's something more, 'cuz it's already dead. Adelina, come back to bed.


blog comments powered by Disqus