Final Love

Jeg registrerer at det ikke har vært postet så mange innlegg med norske debutanter i vår samtid på denne bloggen. Dette er overhodet ingen kritikk, men en konstantering, og løsningsorientert som jeg er, så gjør jeg noe med det.
blogEntryTopper


Artist: Capricorn (NO)
Track: Final Love
Album: These Days (EP) / Crispin Glover Records / 2010


Capricorn ble dannet sommeren 2010 av Per Borten, Karianne Stenbock og Ole Thomas Kolberg.
Bandet holder til i rockebyen Halden, og har allerede rukket å gi ut en flott 10" vinylplate som inneholder 4 spor. Platen er utgitt på Crispin Glover Records, og ble spilt inn i smått legendariske Athletic Sound Studio i østfoldbyen. Trommeslager Ole Thomas Kolberg har av en eller annen grunn allerede forlatt bandet, og er nå erstattet av Even Granås.

Å kalle disse folka debutanter føles litt rart, så lenge både låtskriver Borten, trommeslager Granås og bassist Stenbock har lang fartstid i den norske rockescenen gjennom band som bl.a Camaros, New Violators, Cadillac og Moving Oos. Capricorn kan vel derfor kalles et overskuddsprosjekt. Men det er også en kjærlighetshistorie..

Når jeg hører på platen, får jeg en lett og god nostalgisk tristhet over meg, som jeg bare vil skal vare og vare. Tankene går tilbake til 90-tallet, den amerikanske nord/vestkysten og røykfyllte, furupanelkledde soverom, befengt med deilig sødme. Men nå er det som kjent 2010, og det låter det også som. Frisk og fin indierock av beste sort.

I følge ryktene skriver bandet låter om dagen, og har planer om å gå i studio igjen på nyåret, så jeg anser det som sannsynlig at det blir plateutgivelse også i 2011.


HSKblog comments powered by Disqus