Rock 'n' Roll Music

Godt nytt år, folkens! Hva er vel bedre enn å sparke i gang et nytt år med litt skitten rock 'n' roll – fra et band som har definert både sjangeren og livsstilen i over 35 år; Motörhead!
blogEntryTopper


Artist: Motörhead (UK)
Track: Rock 'n' Roll Music
Album: The Wörld is Yours / Motörhead Music/EMI / 2011
Photo: Lemmy Kilmister, Motörhead 2010 –
CC Flickr: photoreti©2010

Nytt album er på vei, og den Jack Daniels-drikkende, kjederøykende bassisten og ubestridte motor-overhode, Lemmy Kilmister, holder fortsatt gassen i bånn. Født i 1945, på samme dag som Jesus, men uten planer om å legge inn årene, og uten tegn på aldring:

Rock n roll music is my religion; I don't need no miracle vision. I don't need no indecision, look me right in the eye.


Motörhead låter som Motörhead alltid har gjort. Lemmys misbruker-røst skurrer illevarslende slik den alltid har gjort, men det låter tettere og fetere enn på lenge, og det er noen låter her som virkelig gir næring til rockefoten.
Lemmy har aldri vurdert Motörhead som et metal-band, selv om de ofte plasseres under heavy- eller speed-metal-fanen. I et intervju med Classic Rock Revisited i 2007 sier han:

I come from way before Metal. I'm playing Rock 'n' Roll and I think Rock 'n' Roll should be sacred – it is to me. I don't see why it should not be for everybody else.


At Lemmy hevder et nærere slektskap med rock 'n' roll og punk enn metal, synes kommer tydelig frem på The Wörld is Yours.
Albumet vil garantert stå seg som et av de beste Motörhead-albumene, og Låta Rock 'n' Roll Music kan like gjerne bli en hymne blant verdens heavy-rockere!

blog comments powered by Disqus